Vie seksi aivan uudelle tasolle – kokeile näitä uusia paikkoja!

Moni pariskunta on varmasti kokeillut seksiä monessa eri paikassa, kuten kylpyammeessa ja autossa. Rohkaise mielesi ja mene vielä pidemmälle, Cosmopolitan kehottaa.

– Seksin harrastaminen uudessa paikassa piristää seksielämää ja pitää sen mielenkiintoisena, neuvoo tohtori Carole Altman, joka on kirjoittanut teoksen Electrify Your Sex Life.

Jos rohkeutesi riittää, ota kultasi ja testatkaa, miltä seksi maistuu näissä paikoissa. Pitäkää vain huolta, että kukaan ei näe teitä!

Golf-kenttä

Golf-kenttä on loistava paikka kahdenkeskeisille hetkille. Etsikää suojaisa paikka, jonne ihmiset eivät eksy, ellei myrsky iske. Etkö halua riisuutua täysin alastomaksi? Pue yllesi pieni golfhame, jota ei tarvitse riisua pois.

Jääkaapin edessä

Seksi keittiössä ei ole uusi keksintö, mutta jääkaappi voi olla aluetta, jota ette ole huomioineet. Avaa jääkaapin ovi ja pyydä miestäsi istumaan sen eteen niin, että hänen selkänsä koskettaa kylmiä hyllyjä. Istu hajareisin hänen päällensä ja anna intohimojenne leiskua! Kylmä ilma tuo seksiin aivan uutta nostetta.

Soutuvene

Normaali kesäpäivä mökin järvellä? Kokeilkaa jotain uutta! Ottakaa vene ja soutakaa syrjäiselle alueelle, jossa voitte viettää seksikkäitä hetkiä aivan kahdestaan.

Auton konepelti

Oletteko jo kokeilleet seksiä auton takapenkillä? Vallatkaa konepelti. Levitä allesi pehmoinen peitto ja nauttikaa toisistanne tähtitaivaan alla.

Heinien suojassa

Autoreissu maalle saa aivan uuden käänteen, kun pysähdytte hetkeksi pellon vierelle. Kokeilkaa seksiä korkeassa heinikossa. Tämän hyvä puoli on se, että voit olla varma, että kukaan ei näe teitä tiheän heinikon suojasta.

Junan makuuvaunu

Oletko halunnut kokeilla kuhertelua liikkuvassa kulkuneuvossa? Juna on silloin sinun valintasi. Joudutte maksamaan vain hieman ekstraa, mutta saatte käyttöönne aivan uuden leikkipaikan.

Kesken vaelluksen

Haluaisitko harrastaa seksiä luonnon helmassa, mutta kammoat likaa? Etsikää iso kivenlohkare, jonka taakse voitte piiloutua, jos joku sattuu tulemaan paikalle. Nojaa kiveen ja kierrä jalkasi miehesi vartalon ympärille. Voit nauttia sekä hänestä että upeista maisemista.

Kuntopenkki

Onko miehelläsi kotikuntosali? Nyt voitte käyttää sitä aivan uudella tavalla ja saada samalla hien pintaan. Penkki on tukeva, mutta kuitenkin pehmeä, eli ihanteellinen paikka seksille. Pyydä miestäsi makaamaan penkillä ja nouse rohkeasti päälle. Käytä vain jalkojasi ylös-alas-liikkeeseen.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja