Mainos

Videot: Postiriidan umpisolmu tiukassa – neuvottelut päättyneet tältä päivältä

Postilakon osapuolten näkemykset työehtoriidan ratkaisemiseksi ovat hyvin etäällä toisistaan. Tältä päivältä neuvottelut ovat päättyneet ja ne jatkuvat jälleen huomisaamuna.

Valtakunnansovittelija Minna Helle tviittasi pari minuuttia kello 13 jälkeen, että neuvottelut tältä päivältä ovat päättyneet ilman merkittävää edistustä. Neuvotteluja jatketaan huomenna aamulla.

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU sanoi tänään hakevansa neuvotteluista työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaisia matalia palkankorotuksia eikä se hyväksy työehtosopimukseen mitään tekstimuutoksia.

– En usko, että tänään olisi ratkaisua tulossa, mutta toki neuvottelupöytään mennään, totesi PAU:n puheenjohtaja Heidi Nieminen aamulla mennessään valtakunnansovittelijan toimistoon.

3:51

Palvelualojen työnantajien Palta:n varatoimitusjohtaja Tuomas Aarto puolestaan moitti neuvottelukumppania vaihtoehdottomuudesta. 

– He ovat kovasti julkisuudessa ymmärtävinään Postin tilannetta ja digitaalisaatiota ja muita muutosvomia, mutta käytänössä he eivät ole olleet valmiita mihinkään tekstimuutoksiin, Aarto totesi.

2:37

Osapuolet käyvät parhaillaan neuvotteluja valtakunnansovittelijan toimistossa.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.