Video: Tunteellinen hetki – Jenni Vartiainen tapasi syövän sairastaneen lapsen äidin

Jenni Vartiainen ja Samuli Edelmann tapasivat Live Aid -konsertin takahuoneessa Anna Rukon Merja-äidin. 1:17

MTV.fi on paikalla Live Aid -konsertin takahuoneessa koko illan ajan.

Jenni Vartiainen ja Samuli Edelmann yllättivät Live Aid -konsertin alkupuolella esittämällä yhdessä Vartiaisen Mä en haluu kuolla tänä yönä -hitin.

Kappale sai kokonaan uuden muodon duettona. Kappaletta oli toivonut Lastensairaalalle koruillaan rahaa keränneen, itsekin lapsena syövän sairastaneen Anna Rukon Merja-äiti.

Esityksen jälkeen Edelmann ja Vartiainen tapasivat Merja Rukon takahuoneessa. Kohtaaminen oli tunteellinen, ja kaikki kolme liikuttuneita.

Vartiainen kertoi MTV.fille tunnelmistaan.

– Oli uskomattoman hyvä fiilis vaikka kyseessä onkin iso ruljanssi koko esiintyjäkaartille. Tästä tulee valtavan hyvä mieli, laulaja iloitsi. 

Vartiainen kuvaili kohtaamista Merja Rukon kanssa koskettavaksi. 

– Äidin tapaaminen lämmittää sydäntä. On ihana kuulla tarinoita. Kun musiikkia tekee, se tapahtuu pienessä subjektiivisessa hetkessä. Ja kun se leviää maailmalle niin se merkkaa itselle valtavasti ja on ihana kuulla että muutkin saavat siitä iloa ja lohtua.

Viisituntinen Live Aid Uusi Lastensairaala -kiitoskonsertti lähetetään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla, MTV Katsomossa, osoitteessa Liveaid.fi sekä Novan taajuudella 6. kesäkuuta kello 17 alkaen.

MTV Viihde raportoi kaiken kesän suurimmasta megakonsertista ja sen kulisseista paikan päältä.

Katso ylläolevalta videolta miltä Jenni Vartiaisen, Samuli Edelmannin ja Merja Rukon tapaaminen näytti. 


Lue myös:

    Uusimmat