VIDEO: Tähdet yllättivät Saariluoman Jaakko kulta -laululla – tunteet pinnassa

Saariluoma yllätettiin Jaakko kulta -kappaleen tulkinnalla 1:03

Juontaja Jaakko Saariluoma on Unicefin uusi hyvän tahdon lähettiläs. Muut tunnetut lähettiläinä toimivat suomalaistähdet ottivat Jaskan vastaan näyttävästi lauluesityksellä.

Unicefin uusi hyvän tahdon lähettiläs julkaistiin keskiviikkona Helsingissä. Tehtävän otti harteilleen ilolla jo aiemminkin järjestön toiminnassa vahvasti mukana ollut juontaja Jaakko Saariluoma. Paikan päällä oli myös runsaasti Unicefin aiempien vuosien lähettiläitä, muun muassa Iina Kuustonen, Axl Smith, Jorma Uotinen, Anna Hanski, Eija Vilpas, Micke Rejström ja Katri Helena.

Konkarilähettiläät yllättivätkin Saariluoman näyttävästi laululla. Porukka lauloi kaanonissa tunnetun lastenlaulun Jaakko kulta ja mukana oli myös koreografia. Katso videolta hauska esitys!

Saariluoma piti tunteikkaan puheen

Lämminhenkisessä tilaisuudessa nähtiin myös tunteiden kirjo, kun erilaiset puheet niin naurattivat kuin itkettivätkin. Varsinkin Jaakko Saariluomalla oli tunteet hyvin pinnassa.

Juontaja pyyhkikin silmäkulmiaan ottaessaan vastaan hehkutusta hänen sydämellisyydestä ja välittömyydestä. Saariluoma itse piti puheensa aikana taukoja ja nieleskeli kyyneleitään.

– Tämä on hieno hetki ihmisen elämässä, olen tästä äärimmäisen iloinen. Haluan välittää ihmisille viestiä, että miten pienellä avulla on iso merkitys. Lapset eivät koskaan ole syypäitä tilanteeseen, jossa he ovat. Aina vika on suurilta osin aikuisten. Tämä on minulle tärkeä asia ja tunteellinen hetki, Saariluoma kuvaili ääni vapisten ja kyyneleitä nieleskellen.

Näyttelijä Iina Kuustonen valittiin hyvän tahdon lähettilääksi vuonna 2012. Hän on työskennellyt Saariluoman kanssa Putous-ohjelman parissa monta vuotta. Kuustonen olikin hyvin herkistynyt.

–  On ihanaa saada Jaska mukaan porukkaan. On tärkeää jakaa matkojen kokemuksia, koska ne matkat ovat usein rankkoja ja jättävät jäljet. Olen tässä sydämellä mukana, hyväntekeväisyystyö on ehkä urani hienoin juttu, on mahtavaa olla mukana porukassa.

Lue myös:

    Uusimmat