VIDEO: Raitistunut Redrama: Ehdin menettää toivoni

Räppäri Redrama kertoi Huomenta Suomen haastattelussa päihteiden vaikutuksesta itseensä ja hänen läheisiin.

Lukuisista hiteistä tunnettu räppäri Redrama on jo pitkään pysynyt raittiina. Aina näin ei kuitenkaan ollut ja mies kertoikin Huomenta Suomen haastattelussa menettäneensä toivon täysin päihteiden vuoksi. Onneksi lopulta mies lupasi lopettaa päihteiden käytön. Huomenta Suomen haastattelussa Redrama kertoi, kuinka läheiset reagoivat miehen ilmoittaessa luopuvansa päihteiden käytöstä.

– Ystävät ja lähipiiri ovat olleet tosi onnellisia siitä, perhe varsinkin. He ovat ehtineet jo kärsiä siitä, mitä se minulla oli pahimmillaan. Se pääsi melko pitkälle, joten he olivat siitä päätöksestä tosi onnellisia. Nyt heidän ei nimittäin tarvitse olla huolissaan joka päivä, mies kertoo Eva Kelan haastattelussa.

Redrama kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa yrittäneensä itsemurhaa jopa kaksi kertaa vuonna 2010. Miehen pikkuveli menehtyi samaisena vuotena ja tuolloin räppäri myös kamppaili päihdeongelmien kanssa. Oikealta nimeltään Lasse Mellberg totesi Huomenta Suomen haastattelussa, että juuri ennen raitistumistaan hän oli menettänyt toivon.

– Tulin sellaiseen pisteeseen, missä menetin toivoni liioittelematta totaalisesti. Tuntui, että ei ole enää mitään jäljellä. Sen myötä se päätös sitten tuli. Tuli sellainen helpotus jostain, mitä en pysty oikein selittää, Mellberg kertoo.

Päihteiden sijaan Kickstart-kappaleesta tuttu artisti rentoutuu nykyään erityisesti liikunnan avulla.

– Liikkuminen on yksi hyvä tapa rentoutua ja olen täysin riippuvainen siitä. Jos löydän jotain mistä innostun ja tykkään, niin se menee yleensä aika överiksi, komistus naurahtaa.

Liikunnan lisäksi Clouds-kappaleesta tuttu räppäri rentoutuu hiljentymisen ja rukoilun avulla.

– Sitä voi kutsua meditaatioksi, rukoiluksi tai hiljentymiseksi ja sitä minä teen aika systemaattisesti. Se on osa minun elämää, mies avautuu Kelan haastattelussa.

– Minulle se ei tarkoita sitä, että luen hengellistä kirjallisuutta tai olen yhtäkkiä viitta päällä ja kerron muille, että he tekevät väärin. Se on minun oma asia, räppäri lisää.

Vuonna 2003 Hang it Up -sinkullaan ihmisten tietoisuuteen ponnistanut räppäri julkaisee pian uuden studioalbumin. Redraman neljäs studioalbumi Reflections julkaistaan nimittäin 28. helmikuuta.

Katso koko Redraman haastattelu oheiselta Huomenta Suomen videolta.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat