Video näyttää, kuinka auto roihahti liekkeihin Helsingin ruuhkassa – pelastuslaitos kuvaili tapauksen harvinaisuutta: "Mikä sen sitten sytyttää"

Auto roihahti liekkeihin kesken ruuhkaliikenteen Helsingissä – pelastuslaitoksen mukaan tapaukset melko harvinaisia: ” Ei niitä hirvein usein tule” 0:42
Katso tilanteesta kuvattu video.

Helsingin Hermannissa roihahti henkilöauto tuleen ruuhka-aikaan kello 17.30 aikoihin.

MTV Uutisten lukijan videolla näkyy, kuinka Audi-merkkinen henkilöauto on ajettu ajotieltä sivuun linja-autopysäkille, ja sen konepellin alta puskee valtavat liekit.

Pelastuslaitos saapui paikalle sammuttamaan tulipalon.

Helsingin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Sami Lappalainen kertoo MTV Uutisille, että liikenteessä syttyneet autot ovat melko harvinaisia.

– Ei niitä hirvein usein tule. Kyllä siinä pitää olla sitten jokin vika, öljy mahdollisesti. Jokin vuoto, mikä sen sitten sytyttää, kertoo Lappalainen.

Päivystävän palomestarin mukaan auto voi aluksi alkaa käryttämään tai sisätiloihin leviää palavan materiaalin haju. Nämä ovat jo merkkejä, jolloin tulee jo heti hakeutua pois liikenteestä.

– Auto tulisi ajaa sellaiseen paikkaan, missä siitä ei ole haittaa liikenteelle ja soittaa 112-numeroon.

– Jos autopalo pääsee rajuksi ja tuli leviää renkaisiin, niin ne renkaat vaativat tosi paljon vesivolyymiä. Siitä tulee tosi paljon haitallista savukaasua ympäristöön, sanoo Lappalainen.

Katso ylhäällä olevalta videolta, kuinka auto kesken ajon syttynyt auto roihusi Helsingissä!

Lue myös:

    Uusimmat