VIDEO: Näin BB-hakijat testataan – ennennäkemätöntä materiaalia asukashausta!

Big Brother -sivustolla päästään nauttimaan ennennäkemättömästä kuvamateriaalista Big Brother -asukasvalinnoista. Katso, millaisista tehtävistä asukaskokelaat joutuvat hakutilanteessa selviämään!

Big Brother -nettitiimi sai harvinaislaatuisen mahdollisuuden päästä vierailemaan casting-tilaisuudessa, kun tuotantotiimi valitsi kilpailijoita tulevalle Big Brother -kaudelle. 

Ohjaaja Kim Sainio ja casting-päällikkö Maria Elemo-Räisänen kertovat, kuinka oikeat asukkaat löydetään taloon.  

– Meillä on nyt ryhmätehtävät menossa. Maria on rankannut nettihakemuksista pohjaotannan mielenkiintoisista ihmisistä, ja olemme käyneet tapaamassa heitä. Nyt ne mielenkiintoiset ihmiset on kutsuttu Espooseen tehdashalliin, ja tutkimme, miten he toimivat ryhmässä, Sainio kertoo.

Elemo-Räisäsen mukaan tänä vuonna Big Brother -taloon ei ole tiettyjä asukaskiintiöitä, vaan asukashakijoista haetaan erilaisia ominaisuuksia.

– Päätimme etukäteen kriteereitä sen suhteen, mitä tänä vuonna halutaan asukkailla olevan. Ja niitä ominaisuuksia olen nostanut parhaan kykyni mukaan, casting-päällikkö kertoo.

– Haluamme taloon selkeitä, hyviä ihmisiä, jotka eivät luovuta. Se on tärkein asia. Monena vuonna on nähty, että luovutusherkkyys on aika matala, mutta tänä vuonna, kun on tällainen palkintosumma kyseessä, niin meillä ei ole luovuttajia, hän jatkaa.

Mitä hakijoista tutkitaan ryhmätehtävissä? Katso video BB-hakutilanteesta! 

Lue myös:

    Uusimmat