VIDEO: MTV.fi tapasi Drew Barrymoren – tähti innostui Suomesta

MTV.fi oli paikan päällä Drew Barrymoren ja Adam Sandlerin tähdittämän Blended-komedian maailmanensi-illassa Berliinissä.

Berliinissä juhlittiin maanantaina Blended (Lomapainajainen) -elokuvan maailmanensi-iltaa. Paikan päällä vierailivat elokuvan päätähdet, näyttelijät Drew Barrymore ja Adam Sandler. Kaksikko on nähty aikaisemmin elokuvissa Aina eka kerta ja The Wedding Singer

Barrymore ja Sandler esittävät elokuvassa yksinhuoltajia, jotka päätyvät kaameiden treffien jälkeen sattumalta samaan lomakohteeseen Afrikassa.

MTV.fi tapasi päätähdet ennen ensi-iltatilaisuutta järjestetyssä lehdistökonferenssissa. Vaikka Barrymore ja Sandler olivat ehtineet antaa haastatteluja pitkin päivää, olivat he hyvällä tuulella ja juttelivat rennosti toimittajien kanssa.

–Tämä on ollut kiva päivä. Haastattelujen jälkeen menemme ensi-iltaan, katsomme elokuvan ja sitten lähdemme kaikkien teidän kauniiden naisten kanssa ulos, vai mitä? Sandler nauratti toimittajia.

Barrymore ja Sandler kertoivat MTV.fille mielikuviaan Suomesta. Varsinkin Barrymorelle Suomi on tuttu paikka, sillä hän pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä suomalaista kulttuuria.

– Flower Films -tuotantoyhtiöni toinen osakas, Nancy Juvonen on suomalainen. Minäkin rakastan kaikkea Suomessa, onhan Nancy elämäni rakkaus ennen kuin tapasin mieheni. Upea nainen. Hänellä on pieni Suomen lippu pöydällä, joten tunnistan sen.  

Barrymore on myös aikoinaan treenannut suomea elokuvaroolia varten.

– Ensimmäisessä Charlien enkelit -elokuvassahan me puhuimme salaisena koodikielenä suomea, kaikella rakkaudella ja kunnioituksella, Drew muistelee.

Adam Sandler: Suomessa on kauniita naisia

Sandler puolestaan kertoo kiinnittäneensä huomiota suomalaisten kauneuteen.

– Olympialaisia seuratessa on kyllä pistänyt silmään, että ovatpa suomalaiset naiset kauniita, Sandler myhäilee.

Haastattelutilaisuuden jälkeen MTV.fi tapasi iloisen kaksikon vielä toisen kerran, punaisella matolla ensi-illassa.

Näyttelijät vitsailivat rennosti asuvalinoillaan. Barrymore edusti punaisella matolla vain muutama viikko toisen lapsensa syntymän jälkeen. Hellitellen kollegaansa äidiksi kutsunut Sandler kehuikin Barrymoren asuvalintaa. Barrymore puolestaan vitsaili Sandlerin arkisella asuvalinnalla.

Näyttelijät olivat myös innoissaan Suomesta, vaikka suomen kieli ei ihan heti Barrymorella mieleen muistunutkaan. Tähti kertoi Afrikassa kuvatun elokuvan yllätyksistä sekä siitä, millaista oli tulla toisen kerran äidiksi ja ammentaa roolista vinkkejä lasten kasvatukseen.

Katso haastattelu videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja