Video leviää Ranskassa: Mellakkapoliisi lyö mielenosoittajan tajuttomaksi

Mellakkapoliisi lyö mielenosoittajan tajuttomaksi Ranskassa 0:19
Näin mellakkavarusteisiin pukeutunut poliisi lyö mielenosoittajan tajuttomaksi.

Tunnelmat Ranskassa kiristyivät sen jälkeen, kun pääministeri Elisabeth Bon ilmoitti, että eläkeuudistus viedään maan parlamentissa läpi ilman äänestystä.

Sivullisen kuvamaalla videolla näkyy, miten mellakkavarusteisiin pukeutunut poliisi lyö hallituksen eläkeiän nostamista vastustanutta mielenosoittajaa. Lyönnin jälkeen mielenosoittaja kaatuu ja jää tajuttomana maahan makaamaan.

Poliisi poistuu lyönnin jälkeen paikalta.

Kuvamateriaali levisi nettiin, jonka jälkeen Pariisin poliisipäällikkö Laurent Nunez sanoi, että asiasta tehdään tutkinta.

Tunnelmat Ranskassa kiristyivät sen jälkeen, kun pääministeri Elisabeth Bon ilmoitti viime torstaina, että presidentti Emmanuel Macronin ajama eläkeuudistus viedään parlamentissa läpi ilman äänestystä.

Maanantai-iltana mielenosoittajat lähtivät kaduille, kun Macronin hallitus oli selvinnyt kahdesta epäluottamuslauseäänestyksestä ja sai parlamentin alahuoneen eli kansalliskokouksen luottamuksen.

Uutistoimisto AFP:n toimittajien mukaan jotkut mielenosoittajat sytyttivät roskakasoja tuleen ja ottivat yhteen poliisin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat