VIDEO: Krista Haapalainen Miss Maailma -finaalin bäkkärillä: Jännittää!

Missikaunotar Krista Haapalaisella on jännät paikat edessään tänään sunnuntaina. Pian tiedetään, selviääkö Krista edustamaan Suomea Miss Maailma -kilpailujen finaaliin.

Miss Suomen perintöprinsessa Krista Haapalainen on viettänyt viime viikkonsa Lontoossa Miss Maailma -kilpailun tuoksinnassa. Kilpailu huipentuu tänään finaaliin, ja yksi nuorista naisista kruunataan kilpailun kauneimmaksi.

Haapalainen on päivittänyt hetki sitten tunnelmiaan Instagram-sivuilleen videon muodossa.

– Terkut bäkkäriltä! Kohta alkaa show, jännittää hieman, mutta hyvin tää menee. Terveiset kaikille ja kiitos paljon tuesta ja tsempistä, Krista viestittää pusujen kera.

Krista Haapalaisen taival Miss Maailma -kilpailussa on ollut tähän asti menestyksekäs, sillä hän voitti kilpailujen urheiluosion. Sporttinen kaunotar sai varmasti etua urheilutaustastaan: Krista on nimittäin harrastanut kilpa-aerobiciä useiden vuosien ajan.

Haapalainen on yksi kahdeksasta kilpailijasta, joka pääsee näyttämään tanssitaitojaan finaalin avausosiossa. Miss Maailman tittelistä kilpailee tänä vuonna yli 120 kaunotarta, joista osan matka jatkuu vielä finaalimittelöihin.

Kristan videon näet myös Instagramista.

Miss Maailma -kilpailun finaali lähetetään suorana YouTubessa. Lähetys alkaa noin kello 16.30 Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat