Mainos

VIDEO: Huhumylly pyörii maailmalla: Onko nyrkkeilijäkaunottarella ja Putinilla sutinaa?

Venäjän presidentti Vladimir Putin seurasi lauantaina Sotshissa sambo-turnausta vieressään entinen ammattilaisnyrkkeilijä Natasha Ragozina, eikä aikaakaan kun huhut presidentin yksityiselämästä lähtivät liikkeelle. Länsimaisissa ja venäläisissä medioissa on arvailtu, onko Ragozina Putinin rakastettu.

Spekulaatiot alkoivat kamppailulajiturnausta seuraavasta Putinista ja Ragozinasta julkaistuista valokuvista. Otteluja seurasi myös Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev. Ragozina oli seurueen ainoa nainen.

Venäläinen newsru.com-sivusto muistuttaa, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun Ragozina esiintyy kiistellyn venäläispresidentin vierellä urheilutapahtumassa.

"Millainen energia presidentistämme huokuukaan! Naisen vaistoa ei huijata."

Vuonna 2011 nyrkkeilyn maailmanmestari ja urallaan voittamaton Ragozina seurasi VIP-vieraana Fjodor Jemeljanenkon ja yhdysvaltalaisen Jeff Monsonin vapaaottelua.

– Ottelussa minulla oli onni istua Vladimir Vladimirovitshin vieressä kehän äärellä. Millainen energia presidentistämme huokuukaan! Naisen vaistoa ei huijata, Ragozina kommentoi silloista kohtaamista venäläislehti Tribunalle.

Naisseuralaisia urheilutapahtumissa

Venäläiset tosin muistuttavat, että lokakuussa 63 vuotta täyttävä Putin on ennenkin viihtynyt urheilutapahtumissa kauniiden naisurheilijoiden kanssa.

Esimerkiksi Sotshin olympialaisten avajaisissa presidentin seurassa istui loukkaantumisten vuoksi kilpauransa jättämään joutunut kelkkailija Irina Skvortsova.

Moni on myös ihmetellyt, mihin kaiken keskellä on kadonnut entinen voimistelija Alina Kabajeva, jonka on juoruttu olevan presidentin naisystävä. Maaliskuussa sveitsiläinen media huhusi Kabajevan synnyttäneen Putinin lapsen maan sairaalassa. Kreml kiisti väitteet jyrkästi. 

Voittamaton "Leka-Natasha"

Kuka sitten on Natasha Ragozina? Arvostettua ex-nyrkkeilijää kutsuttiin lempinimellä ”Leka-Natasha” hänen kilpamenestyksensä vuoksi.

Hän on nyrkkeilyn moninkertainen Euroopan - ja maailmanmestari. Saksalaista SES-tallia edustanut Ragozina voitti kahdessa ja puolessa vuodessa 13 ottelua (joista 10 tyrmäyksellä). Tappioita ei tullut tilille yhtään.

Newsru.com:in mukaan 39-vuotias Ragozina asuu nykyään Moskovassa ja on yksinhuoltaja. Hänellä on vuonna 2001 syntynyt poika. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.