VIDEO: Hollywood-tähti maistoi salmiakkia – näin hän reagoi

Beverly Hills -tähti maistoi salmiakkia - näin hän reagoi 6:01

Beverly Hills 90210 -sarjassa Steve Sandersia näytellyt Ian Ziering maistoi MTV.fin tarjoamaa salmiakkia. Katso hauska reaktio videolta!

Beverly Hills 90210 -hittisarjasta tuttu Ian Ziering on parhaillaan vierailulla Suomessa. MTV.fi tapasi tähden keskiviikkona ja vei tälle tuliaisina suomalaisten suosimia tuotteita. Tuliaisten joukosta löytyi suklaata, salmiakkia ja salmiakkikossua.

– Tämä tarttuu hampaisiini ja vaikeuttaa puhumista. En ole varma tästä. Ehkä olisi pitänyt ennemmin maistaa suklaata haastattelua ajatellen, Ziering pohti maistellessaan salmiakkia.

Salmiakki oli jollain tavalla näyttelijän mieleen, mutta hän innostui silti hauskuuttamaan reaktiollaan. Katso hauska reaktio videolta!

Ziering kertoi päässeensä aiemmin maistamaan myös tervajäätelöä, joka oli yllättänyt näyttelijän täysin.

– Se maistui hyvin ainutlaatuiselta, eikä meillä Yhdysvalloissa ole sitä. Se oli aika hyvää, Beverly Hills -tähti kehui.

Ziering kertoi myös etsineensä tyttärilleen Suomesta soittorasiaa, joka soittaisi säveltäjä Jean Sibeliuksen tuotantoa. 

– Toivoisin löytäväni soittorasian, jonka voisin viedä tyttärilleni ja he voisivat soittaa klassista musiikkia. He eivät tarvitse leluja, mutta musiikki luo muistoja. Olen etsinyt sellaista matkamuistokaupoista ja tavarataloista, mutta en ole löytänyt, hän harmitteli.

Katso video!

Artikkeli päivitetty 14.8. kello 10.30: Korjattu musiikkiboksi soittorasiaksi.

Lue myös:

    Uusimmat