Video: Jenni Haukio ja Pia Nykänen säväyttivät – MTV:n Viihderaati listasi Linnan topit ja flopit

MTV.fin äänestyksessä Linnan tyylikuningattareksi kruunatun rouva Jenni Haukion iltaeleganssi oli myös Huomenta Suomen Viihderaadin mieleen. 

Haukio ihastutti sunnuntaina Linnan juhlissa fuksiansävyisellä iltaeleganssillaan. Myös Huomenta Suomen Viihderaati ihastui rouva Jenni Haukion ilmeeseen.

Raadin mielestä puvun räväkkä väri ja tyylin viimeistely meikkeineen oli erittäin onnistunut.

– Kiva myös nähdä, että klassisia juhlavärejä käytetään edelleen, Viihderaadissa pukuja ruotinut muotisuunnittelija Janne Renvall kuvailee.

Myös ex-mäkikotka Matti Nykäsen puolison Pian jäänsinisestä juhlalookista pidettiin.

– He edustivat hillitysti ja tyylikkäästi. Pian puvussa oli jää- ja lumielementtejä, jotka tekivät kunniaa Matin uralle, MTV.fin tuottaja Inka Nurmisto kuvailee.

Räväkästä tyylistään tutun Elli Haloon asua odotettiin kovasti etukäteen. Musta tyllimekko jakoi kuitenkin mielipiteet.


– Mittasuhteissa ei oltu ihan onnistuttu. Vyötärö ei tullut esille. Muuten hyvä, mutta siluettia olisi voitu hioa, Elle-lehden päätoimittaja Taru Marjamaa sanoo.

Myös Satu Taiveahon tyyli herätti ristiriitaisia tunnelmia. Satun punk-henkistä pinkkiä kampausta ihasteltiin, mutta vaaleanpunaisen sävyistä kimallemekkoa ei rankattu kovin ylös.

Janne Renvallin mielestä Taiveahon kimaltava puku oli "kauhea".

– Mutta pidin tästä yleisestä meinigistä ja tunnelmasta, Renvall sanoo.

Viihderaadin mielestä monien vieraiden kohdalla huomion varasti viimeistelemätön kampaus. Esimerkiksi Maria Guzeninan avoin hiustyyli oli Marjamaan mielestä liian arkinen.

Lue myös:

    Uusimmat