Video etulinjasta: Näin Ukrainan tykkimiehet torjuvat venäläispanssareita Donetskissa

Ukrainan panssarintorjunnan tuhotyöt tallentuivat videolle 1:04
Katso videolta, kuinka Ukrainan panssaritorjunta suorittaa tuhotyötä Donetskissa.

Ukraina puolustaa Donetskin alueella aktiivisesti asemiaan venäläisiltä panssarivaunuilta.

Turkkilaismedia Anadolu Agency tallensi harvinaisen läheltä ukrainalaisen panssarintorjuntayksikön tulitusta Donetskin alueella 12. helmikuuta.

Videolla kuvatussa tilanteessa ukrainalaisososaston kerrotaan olevan 1,5 - 2 kilometrin etäisyydellä venäläisistä. Tykistöyksikön komentajan mukaan on tärkeää, että yksiköt hivutetaan mahdollisimman lähelle vihollisen asemia.

– Tehtävämme on sijoittaa ja piilottaa aseemme mahdollisimman lähelle vihollisen panssarivaunuja. Sitten avaamme tulen, Ukrainan panssarintorjuntayksikön komentaja kertoo.

Yläpuolelta löytyvällä videomateriaalilla on nähtävissä, kuinka sotilaat työskentelevät intensiivisesti taistelukentällä. Toinen sotilaista ampuu, toinen toimii lataajana. Tykin laukaisu saa aikaan isot liekit.

Anadolu Agencyn videoon on yhdistetty myös dronemateriaalia, jonka kerrotaan näyttävän kuinka ammukset osuvat vihollisen kohteisiin.

MTV Uutiset ei pysty varmistamaan videolla esiintyvien tapahtumien tarkkaa sijaintia tai aikaa.

Donetskin alueella on ollut viime aikoina laajoja venäläishyökkäyksiä. Donetsk on yksi Ukrainan alueista, jotka Venäjä liitti laittomasti itseensä viime syksynä.

Lähde: Reuters / Anadoly Agency


Lue myös:

    Uusimmat