Mainos

Video: Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat oman tilan tarpeesta: ”Tavattoman tärkeää”

Kuinka kertoa toiselle, että haluaa olla hetken rauhassa? Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat pohtivat oman tilan tarvetta parisuhteessa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman parit suuntaavat tulevassa jaksossa häämatkalle. Tiivis yhdessä oleminen uuden ihmisen kanssa tuo luonnollisesti esiin myös kysymyksen oman tilan tarpeesta.

– Suhteen alussa ei tunne vielä toista ihmistä tarpeeksi, eikä tiedä toisen tarpeita löytää omaa tilaa. Oman tilan tarve on tavattoman tärkeää, mutta miten kertoa kauniilla tavalla, että haluaisi olla vähän aikaa ihan rauhassa? Kenties sanomalla sen suoraan, Kari Kanala miettii.

Maaret Kallion mukaan huolet toisen oman tilan tarpeesta kannattaa ottaa suoraan puheeksi.

– Tilanteessa, jossa pelästyy sitä, että toinen tarvitsee omaa tilaa, lähtisin reilusti kysymään omista tunteista käsin, että mitä tämä tarkoittaa? Eli ei esimerkiksi päättele, että nyt tuo ei halua olla minun kanssani, vaan ennemminkin sanoa, että minulle tulee vähän epävarma olo, että kerro mitä tämä tarkoittaa, kun pelkään, että se tarkoittaa sitä, että et välitäkään minusta, Kallio ohjeistaa.

Mitä muuta asiantuntijat puhuivat? Katso video!

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.