Video: Cara Delevingne juhli halloweenia kosteissa tunnelmissa – humaltunut huippumalli tipahti lavalta

Ilolientä nauttinut Cara Delevingne tippui lavalta kesken Azealia Banksin keikan.

Huippumalli Cara Delevingnen halloween oli ilmeisen railakas, sillä juopuneesta supertähdestä leviää nettivideo, jossa hän tipahtaa lavalta kesken laulaja Azealia Banksin keikan. Delevingne biletti näyttelijä Leah McSweeneyn järjestämissä halloweenjuhlissa, joissa tarjoiltiin selkeästi hieman vettä vahvempaa juotavaa.

Silminnähden humalassa ollut Delevingne hyppäsi lavalle kesken Banksin keikan. Tilanteesta kuvatussa videossa näkyy, kun huippumalli hölöttää Banksin mikrofoniin, kun tämä on esittämässä hittikappalettaan 212.

Banksin jatkettua kappalettaan Delevingne ottaa muutaman harha-askeleen ja kaatuu lavalta suoraan turvamiesten hellään syleilyyn.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Noustuaan ylös Delevingne hyppää takaisin lavalle kumartamaan maata Banksin jalkojen alla. Tilanteen päätteeksi Delevingne ja Banks halaavat toisiaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juhlissa paikalla ollut sisäpiiriläinen kertoi Page Sixille, että kaikki tapahtumaan osallistuneet juhlavieraat olivat humalassa.

Delevingne tunnetaan parhaiten huippumallina, ja hän on esiintynyt lukuisten maailmankuulujen vaatemerkkien muotinäytöksissä. Mallin työn lisäksi Delevingne on luonut uraa näyttelijänä muun muassa elokuvissa Paper Towns, Suicide Squad ja Kids in Love.

Lähteet: Page Six, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat