Popdiivan esityksestä katastrofi New Yorkin uudenvuodenjuhlissa – "Mariah Careyn ura oli vuoden 2016 viimeinen uhri"

Popdiivan pokka piti, vaikka taustanauha petti Times Squarella järjestetyissä massiivisissa uudenvuodenjuhlissa.

1990-luvun alusta asti suurta suosiota nauttinut laulaja Mariah Carey, 46, esiintyi juuri ennen vuodenvaihdetta New Yorkin kuululla Times Squarella järjestetyissä isoissa uudenvuodenjuhlissa.

Carey oli esittämässä Emotions-hittiään, ja kaikki vaikutti aluksi sujuvan hyvin. Taustanauhalta soinut musiikki kuulosti normaalilta, mutta pian laulajatähti itse ja myös yleisö huomasivat, että taustanauhalta puuttuu kokonaan lauluosuudet.

Katso esitys tässä:


Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan kappaleiden taustanauhoissa oli vakavia teknisiä ongelmia. Eri uutislähteiden mukaan Carey ei ehtinyt tehdä lainkaan soundcheckiä ennen esiintymistään eikä harjoitella haluamallaan tavalla.

Carey käveli hämmentyneen näköisenä ympäri lavaa, osallistui välillä tanssijoidensa koreografiaan, yritti välillä laulaa vaihtelevalla menestyksellä ja jutteli yleisölle, että yrittää parhaansa, mutta ei kuule itseään korvamonitoreista lainkaan. Poptähti päätyi lopulta laulattamaan yleisöä.

Sosiaalisessa mediassa Mariah Careyn esitys sai sarkastiset vääräleuat vitsailemaan antaumuksella.

Myös Carey itse twiittasi aiheesta ironiseen sävyyn.

– Shit happens. Hyvää uutta vuotta! Toivottavasti päädyn vuonna 2017 tätäkin enemmän otsikoihin, laulaja kirjoitti.

– Yritin laulaa Mariah Careyn biisin mukana, mutta Mariah Carey itsekään ei pystynyt laulamaan Mariah Careyn biisin mukana, Twitterissä hassuteltiin.

– Mariah Careyn laulu-ura on vuoden 2016 viimeinen uhri, totesi yksi ivailija mustaan vuoteen 2016 viitaten.

Careyn uudenvuodenjuhlien esitys ei mennyt järin mallikkaasti, mutta laulaja herätti vuoden 2016 aikana huomiota myös kuvankäsittelytaidoillaan.

Tähti julkaisi Instagram-tilillään melko selvästi muokatun kuvan, jossa hän poseeraa piirakkaa pidellen. Tarkkasilmäiset fanit huomasivat kuvasta, että esimerkiksi peilin kehys näyttää tekevän mutkan tämän vasemman olkavarren kohdalta. Kuvan kommenttikentässä epäillään, että laulaja on tarkoituksella kaventanut olkavarttaan ennen kuvan julkaisua.

Sama ilmiö toistui Careyn oikean jalan alapuolella, sillä lipaston ovi näyttää niin ikään käyrältä. 

Carey julkaisi myös toisen kuvan, jota epäiltiin rankalla kädellä käsitellyksi.

Kommenttikentässä huomauteltiin, että Careyn vatsa näyttää hämmästyttävän sileältä ja kuulaalta. Myös Careyn sääri näyttää hämmentävän kapealta jalkaterään verrattuna ja jalkaa kuvailtiin turvonneen näköiseksi.


– Miksi muokkaat kuviasi, kun näytät hyvältä sellaisena kuin olet? kommenttikentässä tuskasteltiin.

– Jos muokkaat kuviasi, tekisit sen edes hyvin.

Mariah Carey erosi syksyllä puolisostaan, miljonääri James Packerista. Pari meni kihloihin tammikuussa 2016.

Lue myös:

    Uusimmat