Victorian tiukka mekko vei katseet vatsanseudulle – katso kuva

Ruotsin kruununprinsessan on huhuttu odottavan toista lastaan.

Raskaushuhut saivat pontta viime viikonloppuna, kun prinsessa Victoria pukeutui löysään mekkoon prinsessa Lilianin muistotilaisuuteen. Ruotsalaislehdistössä onkin spekuloitu, olisivatko sekä Victoria että Madeleine raskaana samaan aikaan.

Monien yllätykseksi kruununprinsessa edusti perjantaina kuningas Kaarle Kustaan juhlanäyttelyn avajaisissa vartalonmyötäiseen mekkoon pukeutuneena. Tiukka polvipituinen mekko paljasti Victorian vatsanseudun ja hoikan uuman, joka ei lupaile vauvauutisia kuuluvaksi ainakaan kovin pian.

MTV3.fin haastattelema Expressen-lehden hoviasiantuntija Johan T Lindwall kommentoi syyskuun alussa, ettei olisi yllättynyt, jos myös Victoria ja Daniel ilmoittaisivat vauvauutisista pian.

– Niitä huhuja on ollut koko ajan. En tosin olisi yllättynyt, jos Madeleine ja Victoria olisivat raskaana samaan aikaan, hoviekspertti totesi.

Victoria ei ole kommentoinut vauvahuhuja sanallakaan ruotsalaislehdille, vaan antanut esikoistaan odottavan pikkusiskonsa Madeleinen olla huomion keskipisteessä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat