Vettel aggressiivisella rengastaktiikalla Sotshiin

Ferrari-tallin Sebastian Vettel lähtee vajaan kahden viikon kuluttua ajettavaan Venäjän F1-osakilpailuun Mercedes-kuljettaja Lewis Hamiltonia aggressiivisemmalla rengasvalikoimalla.

Ylälaidan videolla Vettelin ajatuksia Singaporen GP:stä.

Kisan kolmanneksi Singaporessa jäänyt Vettel on pudonnut jo 40 pisteen päähän mestaruustaistelua johtavasta Hamiltonista. Saksalaiskuljettaja yrittää nyt kääntää kurssiaan Sotshissa erilaisella rengastaktiikalla.

Vettel on valinnut kisaviikonloppuun kaikkiaan yhdeksän sarjaa hyperpehmeitä renkaita, kun Hamilton tyytyy tallitoverinsa Valtteri Bottaksen tavoin seitsemään sarjaan. Vettelin tallitoveri Kimi Räikkönen on puolestaan valinnut viikonloppuun kahdeksan sarjaa hyperpehmeitä renkaita.

Vettelin tavoin myös Red Bull -tallin kuljettajat Max Verstappen ja Daniel Ricciardo ovat valinneet käyttöönsä yhdeksän sarjaa hyperpehmeitä renkaita.

Kaikkein aggressiivisimman valikoiman ovat kuitenkin poimineet Renault’n kuljettajat Carlos Sainz ja Nico Hülkenberg, jotka ottavat Sotshissa kumpainenkin käyttöönsä peräti kymmenen sarjaa hyperpehmeitä renkaita.

Lue myös:

    Uusimmat