Vesimiehen kesähoroskooppi 2019

Kesän edetessä vesimiesten tahti hieman hidastuu ja samalla mahdollisuudet kumppanin löytämisellekin paranevat...

Vesimiesten kesä on sosiaalinen ja vilkas. Hauskaa sinä todellakin osaat pitää, mutta alkukesä ei silti ole parasta aikaa uusien suhteiden syntymiselle.

Menet ehkä niin lujaa, etteivät mahdolliset ehdokkaat pysy mitenkään sinun mukanasi. Jos vain hetkeksi pysähtyisit, voisit ehkä huomata, että elämäsi ihminen onkin juuri silloin kohdallasi.

Kesän edetessä vesimiesten tahti hieman hidastuu ja samalla mahdollisuudet kumppanin löytämisellekin paranevat.

Heinäkuussa saatat tavata uuden kumppanin

Menneisyyden pettymykset rakkaudessa voivat silti tämän tästä palata sinkkuvesimiesten mieleen. Sinua voi mietityttää, kannattaako kumppania etsiä ollenkaan, vai olisiko parempi tyytyä vain elämään sinkkuna. Molemmissa vaihtoehdoissa on puolensa.

Heinäkuussa saatat kuitenkin tavata ihmisen joka tekee pohdiskelustasi tällä erää lopun. Kumppanin etsintä voi päättyä, sillä hän on jo löytynyt!

Vesimies lomamatkalla

Vesimiehet matkustavat lomallaan mielellään paikkaan jossa voivat keskittyä hyvinvointiinsa kuntoilemalla ja ottamalla erilaisia hemmotteluhoitoja.

Parisuhteessa elävät vesimiehet eivät voi välttyä pieniltä erimielisyyksiltä kesä-heinäkuun vaihteessa. Älä kuitenkaan ylireagoi, vaan anna kumppanillesi mahdollisuus esittää oma näkemyksensä. Mikään ei ole täysin mustavalkoista. Toinen ei ole kokonaan oikeassa, eikä toinen kokonaan väärässä.

Kaikki mahdollisuudet viettää ihana rakkauden kesä

Kesän edetessä erimielisyydet alkavat jäädä taakse ja vesimiehet lähentyvät kumppaniaan niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kesä innostaa sinua myös kokeilemaan kaikenlaista uutta.

Sinun täytyy vain toivoa, että kumppanisi on yhtä kokeilunhaluinen kuin sinä. Joustavuutta tarvitaan nyt puolin ja toisin. Teillä onkin kaikki mahdollisuudet viettää yhdessä ihana rakkauden kesä, jonka myötä suhteenne vahvistuu entisestään.

Perheesi kanssa sinulla voi olla tänä kesänä kommunikaatio-ongelmia. Välillä tuntuu, että nuorempi ja vanhempi sukupolvi puhuvat kokonaan eri kieltä. Te ette yksinkertaisesti vain ymmärrä toisianne.  Yrittäkää opetella ymmärtämään toisianne paremmin, niin kuilu välillänne kapenee ja väärinkäsitysten vaara vähenee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja