Verstappen saa käyttöönsä Renault'n ensi vuoden moottorin – rangaistuksen kera

Max Verstappen saa Red Bullin kuskeista loppukaudeksi käyttöönsä moottorivalmistaja Renault'n ensi kauden voimayksikön osia, mutta joutuu maksamaan tästä lähtöruuturangaistuksen formula ykkösten Yhdysvaltain kisaan.

Renault tuo Motorsport.comin mukaan osia vuoden 2018 voimayksiköstään kolmen tallinsa testattavaksi. Jokaisessa tiimissä toinen kuskeista ottaa käyttöön uusia osia ja toinen jatkaa vanhalla moottoriversiolla vertailupohjan saamiseksi.

MAINOS

USA:n F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55
Lauantai: Harjoitukset klo 18.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.55, ennakkotunnelmat klo 20.35!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Tehdastiimistä Nico Hülkenberg ottaa päivityksen käyttöönsä, kun taas Red Bullilla valinta osuu Verstappeniin ja Toro Rossolla tulokaskuski Brendon Hartleyyn.

Renault kertoo Motorsport.comille, että voimayksikkö ei vastaa vielä täysin ensi vuoden piirrustuksia, mutta yhtiö ottaa eteenkin polttomoottorin puolella askeleita tulevaa kohti.

Kaikille kuskeille kauden sallitun moottorimäärän ylittyminen tietää lähtöruuturangaistusta sunnuntain kisaan. Hülkenbergille on luvassa 20 ruutua uudesta polttomoottorista, turbosta sekä lämpöenergiaa kierrättävästä MGU-H-yksiköstä. Hartley saa peräti 25 ruutua, mutta Verstappenin rangaistuksen suuruudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.

Näiden lisäksi myös McLarenin Stoffel Vandoornea rangaistaan moottoriosien vaihdosta. Belgialainen kärsii kuitenkin vain kymmenen ruudun sanktion.


Lue myös:

    Uusimmat