Verstappen kerrankin nöyränä – pyysi anteeksi ulos teilaamaltaan tallikaverilta

Max Verstappenin hienoa sunnuntaista ajoa himmensi miehen avauskierroksen kardinaalivirhe. Nuori hollantilainen myönsi kenties ensimmäistä kertaa F1-urallaan tehneensä virheen radalla.

Verstappen kolautti ensimmäisellä kierroksella tallikaverinsa Daniel Ricciardon ulos kisasta. Verstappen kävi tilannetta lävitse C Morelle kilpailun jälkeen.

- Kaikki alkoi jo avausmutkassa, jossa minut puskettiin hieman leveäksi. Seuraavassa mutkassa auto edessäni (Valtteri Bottas) pakotti minut lukkojarruttamaan. Olin sen jälkeen vain matkustaja ja osuin valitettavasti Danieliin. Ei ole koskaan hyvä asia kun saman tallin autot osuvat radalla, joten pahoittelen tätä. Aion kertoa sen myös hänelle henkilökohtaisesti. En ole ylpeä siitä, Verstappen totesi.

Muuten Verstappen kehui kisansa sujuneen myönteisissä merkeissä. Vauhtia löytyi, mutta hollantilaisen mielestä viides sija oli lopult maksimi.

- Tällä radalla on niin vaikea ohittaa, ettei esimerkiksi varikkokäynnin pidentäminen (ja rengasedun hankkiminen loppukisaan) olisi auttanut.


Lue myös:

    Uusimmat