Veronica Verho pidätteli kyyneliään suorassa lähetyksessä – Tanssii Tähtien Kanssa -tuomareilta vuolaita kehuja!

Mediapersoona Veronica Verho tanssi suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä jälleen parinsa Jani Rasimuksen kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin mediapersoona Veronica Verhon ja Jani Rasimuksen upea tanssi Lady GaganBad Romancen tahtiin. Illan teemana olivat idolit, ja Verho nimesi omiksi idoleikseen sekä Lady Gagan että Rasimuksen. 

Tulenpunaiseen pukeutunut pari tanssi pehmeästi mutta määrätietoisuutta kuvaten. Koreografiassa nähtiin elegantti taivutus sekä rohkea pyöritys, jossa Rasimus piteli Verhoa käsivarrellaan.  

Heti tanssin jälkeen sekä Verho että Rasimus olivat silminnähden herkistyneessä mielentilassa, sillä kumpikin pidätteli kyyneliään.

– Hän uskoo muhun, niin se on tosi tärkeää minulle, Varho ylisti pariaan heti esityksen jälkeen silmät kostuen.

Tuomarit kommentoivat Verhon esityksen osalta etenkin hänen tanssiasentoaan. Myös hänen avoimuutensa herkisti tuomarit kehumaan tanssia.

– Avaudut jotenkin herkkänä ja sielukkaana, ja se kyllä näkyi myös tästä tanssista. Kiitos todella paljon, Jukka Haapalainen kommentoi.

– On uskomatonta, miten rohkea heittäytyjä olet ja avaat itseäsi tanssin keinoin, Helena Ahti-Hallberg kehui.

– Sanoisin, että nyt ei menty ketunhäntä kainalossa, vaan tanssittiin ihan ketunhölkkää eli foxtrotia, ​​​​​​​Jorma Uotinen summasi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat