Mainos

Venekiista johti tapon yritykseen – tunkeutui mökkiin, iski kirveellä ja kuristi

Kahden seurueen välinen kiista veneonnettomuudesta johti tapon yritykseen Vaasan saaristossa.

Tapahtumasarja sai alkunsa viime lauantaina, kun seurue oli ollut poistumassa veneellä Vaasan saaristossa sijaitsevalta Torskärillä.

Seurue oli poistumassa mökiltä veneellä, kun vene oli ajautunut toisen veneen ankkuriköyteen niin, että yksi laiturissa olleista veneistä ajautui rantakivikkoon. Tämä synnytti kiistaa veneessä olleiden ja naapurimökissä olleiden henkilöiden kesken.

Myöhemmin illalla kaksi veneseurueeseen kuulunutta henkilöä sekä kaksi heidän tuttavaansa tunkeutui kirveen kanssa mökkiin, jossa yhteensä 11 henkilöä oli juhlimassa.

Löi kirveen hamaralla päähän ja kuristi

Tämän jälkeen tunkeutujat uhkailivat ja pahoinpitelivät mökissä olevia. Yksi tekijöistä oli lyönyt kirveen hamarapuolella toista henkilöä päähän, minkä jälkeen hän oli kuristanut toista henkilöä niin, että uhri oli menettänyt tajuntansa. Uhri toipui hetken tajuttomuuden jälkeen.

Alustavien tietojen mukaan uhrit eivät ole saaneet tapahtumista vakavia vammoja.

Tapauksen johdosta otettiin kiinni kolme 1990-, 1980- ja 1950-luvulla syntynyttä henkilöä, joista yhtä esitetään vangittavaksi.

Asianomistajat ovat 1980- ja 1990-luvulla syntyneitä.

Poliisi tutkii tapausta muun muassa tapon yrityksenä, törkeänä pahoinpitelynä, törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä, törkeänä kotirauhan rikkomisena sekä muina lievempinä rikoksina.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.