Veneet karkuteillä, sähköpotkulauta ikkunan läpi, murtoja ja väkivaltaa – Rovaniemen viikonloppu piti poliisin kiireisenä

Rovaniemellä kulunut viikonloppu ei ole sujunut kovin rauhallisissa merkeissä. Poliisi tiedottaa runsaasta häiriökäyttäytymisestä ja väkivallasta perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Viikonlopun aikana poliisi kirjasi Rovaniemellä seitsemän pahoinpitelyä. Näistä kolme koski lähisuhdeväkivaltaa, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Perjantai-iltana poliisi joutui puuttumaan kahden naisen väliseen väkivaltaan Ounasrinteellä sijaitsevan kerrostalon alaovella. Poliisin mukaan naiset raapivat ja löivät toisiaan. Myöhemmin sunnuntaina poliisi sai ilmoituksen samaiseen kerrostaloon tehdyistä murroista useaan eri autotalliin. 

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kaksi miestä kävi kiivasta sananvaihtoa ravintola Turkinpippurin edessä, joka yltyi kahden eri pariskunnan väliseen fyysiseen käsirysyyn.

Useita ajoneuvoihin kohdistuneita varkauksia

Viirinkankaalla puolestaan kaksi päihtynyttä miestä rikkoivat taloyhtiön roskakatoksen ikkunan sähköpotkulaudalla. 

Lisäksi poliisi pysäytti ajoneuvon Rovaniemen keskustan alueella, jonka kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat ja antoi positiivisen huumausainetestin. Poliisi kertoo, ettei kuljettajalla ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Norvajärvellä kahden veneen epäillään karanneen rannasta navakan tuulen vuoksi.

Poliisi on lisäksi ottanut huostaan yksityisasunnoissa ja kaupungilla häiriöitä aiheuttaneita henkilöitä. Poliisille on viikonlopun aikana ilmoitettu myös useita tapauksia, joissa ajoneuvon tai polkupyörän lisävalot on anastettu. 

Lue myös:

    Uusimmat