Venäjä surmasi ukrainalaismestarin – 2-vuotiaalta Leia-tyttäreltä riipaiseva reaktio valtavan hautajaissurun keskellä

Sodassa kuollutta ukrainalaismestaria Vitali Merinovia surtiin – kaksivuotiaalta Leia-tyttäreltä riipaiseva teko hautajaisissa 1:51
Sodassa kuollutta ukrainalaismestaria Vitali Merinovia surtiin – kaksivuotiaalta Leia-tyttäreltä riipaiseva reaktio hautajaisissa.

Potkunyrkkeilyn nelinkertainen maailmanmestari Vitali Merinov haudattiin Ukrainassa Ivano-Frankivskin kaupungissa maanantaina. 

Poliitikkonakin tunnettu Merinov, 32, sai surmansa Venäjän sotatoimien seurauksena. Hän kuoli sairaalassa viime viikolla haavoittuttuaan sitä ennen taisteluissa Luhanskin alueella

Sadat Ivano-Frankivskin asukkaat ja Merinovin läheiset, joukossa hänen vaimonsa, äitinsä ja kaksivuotias Leia-tyttärensä, ottivat osaa tilaisuuteen. Suru oli käsinkosketeltavissa, mutta Leia-tytär ei selvästikään vielä ymmärtänyt tapahtuman luonnetta. 

Pääkuvan video: Merinovin hautajaistilaisuudessa nähtiin riipaiseva hetki, kun Leia-tytär näki kuvan isästään. Sankaria kunnioitettiin tunteikkain menoin.  

– Kolminkertainen kunniahuuto Ukrainan sankarille Vitali Merinoville, hänen ystävänsä Taras Mstyslav kehotti ja paikalla olijat vastasivat. 

– Tämä osoittaa sen, että hän rakasti ihmisiä ja ihmiset rakastivat häntä, ystävä jatkoi viitaten isoon joukkoon surijoita. 

Merinovin kumisetä kehui Vitalia "erittäin aktiiviseksi ihmiseksi". 

– Hän auttoi kaikkia: lapsia, ihmisiä, apua tarvitsevia. Olen sanaton. 

– Ikävä kyllä, vihollinen vie parhaat.

Lue myös:

    Uusimmat