Mainos

Veltto Virtasen poistumiskohussa yllättävä käänne – "Taustalla terveyssyyt"

Tampereella on syntynyt kohu kaupunginvaltuuston maanantaisesta ratikka-aiheisesta kokouksesta, josta kaupunginvaltuutettu Pertti "Veltto" Virtanen (ps.) lähti pois kesken kaiken. Virtasen tilalleen kokoukseen tuli perussuomalaisten varavaltuutettu Terhi Kiemunki.

Perussuomalaisten Tampereen valtuustoryhmän puheenjohtaja Lassi Kaleva sanoo Virtasen poistuneen terveyteen liittyvistä syistä. Virtanen sanoi itse alun perin Aamulehdelle halunneensa antaa mahdollisuuden edustamiseen myös varavaltuutetulle.

– Olen halunnut antaa tilaa valtuustossa jo viisi vuotta varavaltuutetuille. He ovat yleensä rahan puutteessa ja haluavat kokemusta ja edustaa, Virtanen sanoi Aamulehdelle.

Lassi Kalevan mukaan syy oli kuitenkin toinen.

– On ikävää, että lain mukaan salassa pidettävä tieto Velton sairaudesta pitää nyt tuoda julkisuuteen. Tämä tuodaan julkisuuteen vain siksi, että häntä on pyritty pahantahtoisesti leimaamaan julkisuudessa epärehelliseksi.

Harhautusyritys?

Kaleva pitää asian nostamista julkisuuteen yrityksenä kiinnittää tamperelaisten huomio raitiovaunuasiasta muualle.

– Tikunnokkaan on nostettu yksittäinen perussuomalaisten edustaja. Tuntuu, että kuntalaisten huomio on haluttu saada pois vuosisadan ratikkapäätöksestä, Kaleva sanoo.

Tampereen valtuuston puheenjohtaja Sanna Marin (sd.) kommentoi Virtasen istuntosalista poistumista tuoreeltaan Twitterissä.

– Onko Virtanen siis valehdellut, kun poistumisen syyksi on ilmoitettu este, vaikka syy on ollut ilmeisesti muu?

Marin sanoi myös Aamulehdelle aikovansa keskustella Tampereen kaupungin lakimiehen kanssa, kuinka asian kanssa menetellään.

Lassi Kaleva puolestaan sanoo perussuomalaisten puolelta jatkon riippuvan Pertti Virtasesta.

– Valtuutettu Virtanen voi itse päättää tuleeko tästä jatkotoimenpiteitä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.