Riita velasta karkasi käsistä Hollolassa: Biljardikeppi oli päätyä lyömäaseeksi, mutta sivulliset ehtivät väliin – lopulta nyrkit heiluivat silti

Hollolalaisessa ravintolassa setvittiin velka-asioita väkivallalla perjantai-iltana, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Keskuskadulla sijaitsevassa ravintolassa kaksi miestä oli päätynyt raha-asioiden vuoksi riitoihin. Osapuolista toinen, 24-vuotias paikallinen mies, oli heittänyt riidan toisen osapuolen maahan alkaen lyödä häntä. Hän oli myös yrittänyt lyödä miestä biljardimailalla, jonka sivulliset onnistuivat kuitenkin estämään.

Välienselvittely siirtyi ulkotiloihin, jossa vaihdettiin poliisin tietämän mukaan nyrkiniskuja. Tilanteessa väliin mennyt ravintolan työntekijäkin sai nyrkistä tappelun melskeessä.

Väkivalta oli päättynyt ennen poliisin tuloa. Toinen miehistä oli poistunut sairaalaan, mistä poliisi tämän tavoittikin. Toinen, 30-vuotias mies tavattiin taas taksista tapahtumapaikan edestä. Häneltä löydettiin kiinnioton yhteydessä taskusta veitsi, minkä takia rikosilmoitukseen merkittiin pahoinpitelyn lisäksi myös epäily toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Lue myös:

    Uusimmat