Veli-Matti Savinainen iski kahdesti – Jokerit taisteli tiukasti TsSKA:ta vastaan

KHL-jääkiekkoliigan helsinkiläisseura Jokerit taipui 2–3-jatkoaikatappioon perjantain myöhäispelissä Helsingissä, kun Moskovan TsSKA:n Anton Slepishev iski voittomaalin jatkoajan kolmannella peliminuutilla.

Jokereille maalasi Veli-Matti Savinainen, jonka kaksi toisen erän osumaa nostivat isännät 2–1-johtoon. TsSKA tuli kolmannessa erässä tasoihin Sergei Andronovin maalilla.

Jokereille tappio oli toinen peräkkäinen jatkoajalla, sillä keskiviikkona se hävisi vieraissa Lokomotiv Jaroslavlille 1–2. Jokerit johtaa KHL:n läntistä konferenssia kahden pisteen erolla Moskovan Dinamoon ja Moskovan TsSKA:han. Pietarin SKA on kolmen pisteen päässä Jokereista.

Jokerit pelaa seuraavaksi sunnuntaina kotipelin Lokomotivia vastaan.