Veikkausliigan someviestintä kerää naljailua – KuPS täräytti hulvattoman vastineen pöytään

Monet kotimaisen jalkapallon ystävät ovat jo pitkän aikaa kiinnittäneet huomiota pääsarja Veikkausliigaan sosiaalisen median viestintään ja erityisesti kuvavalintoihin. Hallitseva mestariseura Kuopion Palloseura iski nyt hilpeyttä herättäneen vastineen pöytään.

Veikkausliiga on käyttänyt monissa twiiteissään kuvituskuvana kuvia tyhjästä jalkapallomaalista ja pallosta. Nyt kuvituskuvana FC Lahden ja KuPSin otteluennakon somejaossa oli geneerinen otos stadionin reunasta.

Veikkausliigan tuoreen ennakon Twitter-kuvavalinta herätti kritiikkiä. Osa mietti, ettei moinen otos varsinaisesti lisää tapahtuman houkuttelevuutta.

KuPS päätti selkeästi piikitellä Veikkausliigaa jakamalla oman otteluennakkonsa Twitterissä kuvalla kotikentälleen osoittavasta tienviitasta lumisessa maisemassa. Moni on naureskellut kyseiselle kuvavalinnalle ja pitänyt kuittia pääsarjalle mainiona. 

KuPSin julkaisun jälkeen myös Ykkösen sarjakärjen AC Oulun otteluennakkojaon Twitter-kuvavalinnassa oli havaittavissa naljailua Veikkausliigalle.

FC Lahti ja KuPS kohtaavat Lahdessa tänään maanantaina kello 18.30. Lahti on sarjan keskivaiheilla seitsemäntenä, KuPS toisena. Sarjakärki HJK on KuPSia viisi pistettä edellä kaksi ottelua enemmän pelanneena.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja