Veikkaus kertoo saaneensa uhkauksen eilen illalla – turvallisuuspäällikkö niukkasanainen sisällöstä: "Olemme käyneet läpi tilannetta tänään"

Veikkaus on tiedottanut saaneensa uhkauksen eilen illalla. MTV Uutiset tavoitti Veikkauksen turvallisuusjohtaja Elias Alangon, joka kertoo, että tilanteesta on keskusteltu henkilöstön kanssa.

Poliisi on eilen illalla vieraillut Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekosken kotona.

–  Siitä keskustelusta en voi lähteä avaamaan mitään. Se on poliisin asia lähteä avaamaan sitä puolta, sanoo Veikkauksen turvallisuusjohtaja Elias Alanko.

Veikkaus on kertonut asiasta julkisuuteen niukkasanaisesti.

– En halua lähteä erittelemään sitä, millä tavalla uhkaus on tullut, Alanko sanoo.

"Ei ole aihetta panikointiin"

Hän kertoo, että asiaa on käyty läpi Veikkauksen työntekijöiden kanssa.

– Olen käynyt tapaamassa niitä henkilöstöryhmiä, joita asia koskettaa. Olemme käyneet läpi tilannetta tänään. Henkilökunta, jota asia koskettaa on siis tietoinen asiasta ja ymmärtää, mistä on kyse. Tällaiset tilanteet pitää ottaa vakavasti, mutta ei ole aihetta panikointiin. Meillä on tietyt toimintatavat, miten näihin reagoidaan ja niiden mukaan ollaan toimittu.

– Yksittäisiä uhkatilanteita on välillä. Totta kai reagoimme jokaiseen uhkatilanteeseen vakavasti. 

Veikkaus on tehnyt asiasta poliisille ilmoituksen.

– Lähestymistapamme uhkailutilanteissa on se, että niistä tehdään aina poliisille ilmoitus ja sen jälkeen poliisi katsoo, mikä on heidän tutkintansa kannalta järkevä tapa lähteä tiedottamaan näistä asioista. Haluan suoda poliisille työrauhan, Alanko toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat