Mainos

Poliisi Lammin iskusta: Jotain on saatu selvillekin

Poliisi on edistynyt Lammin vastaanottokeskukseen tehdyn iskun selvittelyssä. 

- Tutkimuksia on tehty ja pikku hiljaa on jotain saatu selvillekin, rikoskomisario Marko Mäkinen Hämeen poliisilaitokselta kertoo MTV Uutisille.

Mäkinen ei kuitenkaan halua vielä tässä vaiheessa kertoa tarkemmin tapausta ja selvinneitä yksityiskohtia.

- Tutkinta jatkuu huomenna ja nyt perataan tietoa mitä on tullut tietoon. Aika paljon asioita pitää vielä tehdä, tarkistuksia ja ihan normaaleja poliisin taktisia ja teknisia asioita, Mäkinen kommentoi.

Hämeenlinnan Lammilla yritettiin yöllä polttaa kerrostalo, jossa toimii SPR:n vastaanottokeskus.

"Yksittäistapaus"

SPR:n Hämeen piirin toiminnanjohtaja Pentti Savolainen kertoo, että tapaus on herättänyt paljon keskustelua turvapaikanhakijoiden keskuudessa. Savolaisen mukaan tapausta käsitellään aktiivisesti yhdessä poliisin kanssa.

- On mietitty miten saadaan turvallisuuden tunnetta lisättyä. Meillä on turvallisuuskäytännöt vastaanottokeskuksissa korkealla, mutta aina on mahdollista, että jotain tapahtuu, Savolainen sanoo.

SPR:ssä Lammin tapaus nähdään kuitenkin edelleen yksittäisenä tapauksena ja toiminnanjohtaja Savolainen uskoo, että poliisi pystyy asiaa aktiivisesti selvittämään. Lisäpartioinnin tai panostusten tarpeesta ei ole vielä tehty lopullisia päätöksiä. 

- Tämä on vielä vähän vaiheessa, olemme vielä yhteydessä poliisiin ja katsomme tilanne sitten, Savolainen muotoilee.

Hämeen poliisilaitoksen rikoskomisario Marko Mäkisen mukaan poliisin lisäpartioinnin tarpeesta Lammilla on keskustelu iskun jälkeen. MTV Uutiset ei tavoittanut poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Tero Seppästä kommentoimaan asiaa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.