Veikkaus kertoo maskulaisnaisen jättiyllätyksestä kesken työvuoron: "Siis mä olen tosiaan voittanut 6,5 miljoonaa euroa?"

2:52
Katso myös video: poliisit tienaavat tuhansia euroja Lotto-lähetysten valvomisesta – nykyinen poliisiylijohtaja teki valvontatöitä vuosikausia.

Voittaja sai Veikkauksen mukaan tiedon voitosta sunnuntaina kesken työvuoron. 

Varsinais-Suomessa Maskussa asuvan naisen kerrotaan tarkistaneen Veikkauksen pelisovelluksen myöhään aamupäivällä. Lauantain kierroksella oli löytynyt yksi täysosuma, jonka arvo on 6,5 miljoonaa euroa.

– Siis mä olen tosiaan voittanut 6,5 miljoonaa euroa? Ei tämä voi mitenkään olla totta. Siis 6,5 miljoonaa! Ei voi käsittää mitenkään. Ihan uskomaton summa. Onhan tämä ihan varmasti totta, nainen kertoo Veikkauksen tiedotteen mukaan.

Naisen kerrotaan voittaneen Lotossa aiemmin lähinnä ”muutamia kymppejä”.

– Aina sitä haaveilee, mutta olen ajatellut, että minä en kuitenkaan voita isompaa summaa. Ja nyt tuli tällainen, hän kommentoi tiedotteessa.

Läheiset eivät tiedä vielä voitosta

Voittajan kerrotaan haaveilevan voivansa käyttää voittosumman uuteen autoon tai läheisten auttamiseen.

– Tai jos nyt kuitenkin mökin ja veneen hankkisin. Ja tosiaan lapsille jotain, että heillä olisi helpompaa. Vielä en ole lapsilleni kertonut, mutta on tämä käsittämätön juttu heillekin, nainen kommentoi tiedotteessa.

– Koronan vuoksi ei tarvitse matkustelua juuri miettiä, mutta olen sellainen, että viihdyn enemmän Suomessa kuin ulkomailla – ainakin näin kesäisin.

Potin voittanut nainen ei Veikkauksen mediapalvelun mukaan kommentoi asiaa tässä vaiheessa enempää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja