Mainos

Väyrysellä vasta alle puolet vaadituista kannattajakorteista presidentinvaaleihin – enää kuukausi aikaa kerätä nimiä

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen kertoo, että hänelle on kerätty vasta vajaa puolet presidenttiehdokkuuteen vaadittavista kannattajakorteista.

–  Raaka totuus on, että kannattajani ovat saaneet toistaiseksi kokoon vain vajaat 10  000 kannattajakorttia, Väyrynen kertoi tiedotteessaan aamupäivällä.

Presidenttiehdokkaaksi pääseminen vaatisi, että Väyrysellä olisi koossa noin tuplasti kannattajakortteja eli yhteensä 20  000 kappaletta.

–  Korttien kokoaminen on ollut yllättävän työlästä. Verkostoon kuuluu vain muutamia kymmeniä kerääjiä. Lisäksi kortteja on toimitettu pyynnöstä usealle sadalle henkilölle, Väyrynen perustelee.

Presidentinvaalien ehdokashakemukset on jätettävä oikeusministeriölle viimeistään 12. joulukuuta. Väyrysen mukaan jäljellä oleva, noin kuukauden mittainen keruuaika ei riitä siihen, että riittävä määrä kannattajakortteja saataisiin kokoon kasvokkain ihmisten kanssa.

–  Tästä syystä pyrimme keräämään niitä (kannattajakortteja) myös postin välityksellä.

Väyrysen mukaan Maaseudun Tulevaisuus -lehdessä julkaistaan huomenna maanantaina liite, jossa on hänen kannattajakorttiensa pohja. Väyrynen toivoo saavansa allekirjoitettuja kannattajakortteja lehden lukijoilta.

Presidentinvaalien ensimmäinen kierros on 28. tammikuuta. Mahdollinen toinen kierros pidetään 11. helmikuuta.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.