Vastustajan genitaaleihin käsiksi käynyt englantilaistähti kärsii pitkän pelikieltonsa koronatauon aikana

Kymmenen viikon pelikiellon saanut englantilainen rugbytähti Joe Marler kärsii koko pannansa koronaviruksen aiheuttaman tauon aikana.

Marler sai pelikieltonsa maaliskuussa tartuttuaan vastustajan sukupuolielimiin kesken Walesia vastaan käydyn Six Nations-ottelun.

Marlerin saama pelikielto ei kuitenkaan juuri vaikuta hänen elämäänsä. Six Nationsin päätöksellä pelikielto alkoi välittömästi sen langettamisen jälkeen. Tuolloin rugbykausi oli vielä käynnissä normaaliin tapaan.

Koronaviruksen vuoksi pelejä on kuitenkin vähitellen siirretty hamaan tulevaisuuteen. Samalla Marlerin pelikieltoviikot kuluvat kohti nollaa ilman, että yhtäkään ottelua olisi pelattu. Koko panna tulee lusituksi 7. kesäkuuta.

Englannin rugbyn Valioliigassa pelaavaa Harlequina-joukkuetta edustavan Marlerin pelit alkavat tällä tietoa aikaisintaan 27. kesäkuuta, kun liigan on tarkoitus alkaa, jos koronarajoitukset sen sallivat.

Marler, 29, on urallaan voittanut Englannin mestaruuden neljästi. Viime vuoden Rugbyn MM-kilpailuissa hän saavutti hopeaa Englannin joukkueessa.

Lähde: BBC.

Lue myös:

    Uusimmat