Varmista romanttinen hääyö!

Yllätä miehesi hienolla lahjalla ja varmista ikimuistoinen hääyö.

Sano kyllä Romantiikalle! Haluatko viettää eroottiseen ja nautinnolliseen yön rakkaasi kanssa? Jotta hääyösi olisi tädellinen, voit halutessasi värittää sitä romantisilla ja eroottisilla tuotteilla. Niiden avulla voitte tutustua rauhassa uusiin ulottuvuuksiin erotiikan maailmassa.

White wedding kit -pakkaus sisältää:

- Valkoinen klitoriskiihotin ja neljä erilailla muotoiltua, nystyröityä vaihtopäätä.

- Jellymateriaalista valmistettu, nystyröity kiihotussukka peniksen päälle. Tuo lisää paksuutta penikseen.

- Tehokas kuulavibraattori ja sen päälle laitettava valkoinen jäniksen muotoinen kiihotin. Kuulavibraattorissa on portaaton säätö ja se on erityisen tehokas.

- Jellymateriaalista valmistettu, timanttisormuksen näköinen penisrengas joka puristaa hellästi peniksen juuresta saaden erektion voimistumaan.

- Höyhentikku jolla voit kiihottaa ja kutittaa kumppaniasi.

- Pehmeällä materiaalilla päällystetyt, saumattomat geishakuulat (halkaisija 35 mm.)

- Valkoiset silmälaput

- Pimeässä hohtavat tehtävä- ja vartalon-osa nopat joiden parissa voitte leikkiä unohtumattomia ja todella kiihottavia leikkejä

- Thaihelmet (pallojen halkaisija 18 mm)

- Liukuvoide (10ml), poisnuoltava makuliukuvoide (10ml) ja välineiden puhdistusaine (10ml)

- Kuponkeja vuoden jokaiselle päivälle. Eroottisia tehtäviä ja ihania yllätyksiä kumppanille (englanninkielisiä kuponkeja)

Pakkauksen tuotteet ovat puhtaan valkoisia, tai kristallin kirkkaita sekä hienostuneen näköisiä ja tuotteista on iloa vielä pitkään hääpäivän jälkeenkin.

Häiden jälkeen

Perheenlisäys kuuluu useimpien rakastavaisten haaveisiin häiden jälkeen. Iloisia uutisia odotellessa kaappiin on hyvä hankkia raskaustesti h-hetkeä odottamaan. Helmi-kaupan raskaustesti sisältää kaksi raskaustestiä, joilla voi itse selvittää nopeasti ja helposti, onko raskaana. Raskaustesti on RFSU:n gynekologien ja kätilöiden suosittelema.

Tarkempaa perhesuunnittelua varten on hyvä hankkia ovulaatiotesti, jolla voi itse selvittää nopeasti ja helposi, milloin munasolu irtoaa ja milloin mahdollisuus tulla raskaaksi on suurimmillaan. Helmi-kaupan ovulaatiotesti on RFSU:n gynekologien ja kätilöiden suosittelema.

Tilaa Helmi-kaupasta:

Lue myös:

    Uusimmat