Varkaat anastivat nuorelta omaisuutta ABC:n pihalla – poliisi pyytää tapauksen nähneitä ilmoittautumaan

Poliisi tutkii epäiltyä törkeää ryöstöä Joensuussa. Tapaukseen liittyy myös huume- ja väkivaltarikoksia.

Nuorelta anastettiin omaisuutta väkivallalla uhaten Joensuun Sihtalassa ABC-huoltoaseman pihalla viime sunnuntaina 11. tätä kuuta iltakahdeksan tienoilla. 

Poliisi on vanginnut eilen esitutkinnan jälkeen yhden epäillyn todennäköisin syin epäiltynä törkeästä ryöstöstä.

Itä-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan, että tapahtuma-aikaan ABC:n pihalla on ollut ihmisiä, jotka näkivät tapauksen. Poliisi on kuullut asiassa useita ihmisiä todistajan ja epäillyn asemassa, mutta osa ihmisistä on edelleen tavoittamatta.

ABC:n pihaan saapui kaksi ulkopuolista autolla

Poliisin tiedon mukaan Siihtalan ABC:n pihaan saapui kaksi ulkopuolista autolla hieman ennen kello 20. 

Poliisin tämänhetkisen esitutkinnan perusteella kyseiset ihmiset ovat nähneet ainakin osan epäillystä teosta lähietäisyydeltä. Poliisi pyytää heitä ilmoittamaan tietonsa poliisille. Myös muita tapauksesta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin.

Poliisi tutkii samassa asiayhteydessä myös kolmea epäiltyä huumerikosta sekä ampuma-aserikkomuksia. Epäilty törkeä ryöstö ei poliisin tiedon mukaan liity huumeisiin.

Tiedot tai vihjeet voi ilmoittaa Joensuun poliisiaseman pitkäkestoisen tutkinnan numeroon 0417 118 377, vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. 

Lue myös:

    Uusimmat