Turussa ampumistapaus huumeiden kaupankäyntitilanteessa, yksi vangittu – poliisi pyytää yhteydenottoa pois juosseilta nuorilta naisilta

Lounais-Suomen poliisi on vanginnut kolmikymppisen miehen epäiltynä Turun Kupittaalla tapahtuneesta ampumistapauksesta. 

Välikohtaus tapahtui Turussa Kupittaan kaupunginosassa Citymarketin läheisyydessä 20. viime kuuta maanantain vastaisena yönä noin kello 01.15.

Poliisi epäilee kolmekymppistä miestä tapon yrityksestä, ampuma-aserikoksesta, huumausainerikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta.

Poliisin tietojen mukaan teosta epäilty kolmekymppinen mies ampui ampuma-aseella laukauksia 17-vuotiasta nuorta miestä kohti. Turun seudulla asuva nuori mies sai tilanteessa osuman luodista ja loukkaantui välikohtauksessa. Tällä hetkellä hän voi hyvin ja on päässyt pois sairaalahoidosta. 

Teon epäillään tapahtuneen huumeiden kaupankäyntitilanteessa. 

Epäilty tekijä vangittiin tänään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Häntä epäillään todennäköisin syin tapon yrityksestä, ampuma-aserikoksesta, huumausainerikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta.

Poliisi kiittää saamistaan vihjeistä ja jatkaa tapahtumien kulun selvittelyä. 

Poliisi pyytää lisää havaintoja tapahtuneesta

Silminnäkijöiltä tai asiasta tietäviltä toivotaan edelleen havaintoja ja vihjeitä tapahtuneesta. Poliisi pyytää erityisesti yhteydenottoa tilanteen aikana paikalta pois juosseilta kolmelta nuorelta naiselta. 

Tiedot voi lähettää poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Lue myös:

    Uusimmat