Vares-suosikkidekkarista uusi alkuperäissarja – ohjaajana Tuukka Temonen

Kuka täyttää Vareksen saappaat? Yksityisetsivän tarina puetaan tv-sarjan muotoon 8:24
Leo Sjöman kertoi Huomenta Suomessa tulevasta roolistaan Vareksena.

Uuden Vares-sarjan kuvaukset ovat alkaneet Turussa. 

Reijo Mäen suosittuihin Vares-dekkareihin pohjautuvassa uudessa MTV-alkuperäissarjassa sukelletaan Turun alamaailmaan yksityisetsivä Jussi Vareksen kanssa.

Sarjan pääosassa Vareksena nähdään Leo Sjöman ja muissa rooleissa muun muassa Mikko Kouki, Olga Temonen, Mikko Töyssy, Jemina Sillanpää, Peter Kanerva, Kari-Pekka Toivonen, Marjaana Maijala, Katariina Havukainen, Aku Sipola ja Ilona Chevakova

Kuusiosaisen sarjan tuottaa tuottaa MTV:lle Solar Films, tuottajinaan Rimbo Salomaa, Jukka Helle ja Markus Selin. Sarjan käsikirjoituksesta vastaavat Satu Rasila ja Akseli Kouki

Sarja kertoo kolme eri tarinaa, joissa hengenlähtö ja sydämen särkyminen ovat lähellä useampaan kertaan, mutta nopeat refleksit ja kohtalo ovat Vareksen puolella.

Vareksen ohjaa Tuukka Temonen.

– On jännittävää päästä tekemään Reijo Mäen ikonisesta yksityisetsivä Jussi Vareksesta uusi nykyaikainen versio. Leo Sjöman on onnistuneesti tuonut Varekseen terävää nokkeluutta – kuin monien pienten ongelmien kanssa painivaa nykymiestä. Itselleni hienointa tässä sarjassa on saada tehdä näin iso työ yhden Suomen merkittävimmän tuotantoyhtiön kanssa ja myös rakastua uudelleen tummaan loppukesän Turkuun”, kuvailee Tuukka Temonen.

Vares-sarjan kuvaukset ovat alkaneet Turussa, ja ne jatkuvat marraskuun alkuun asti. 

Sarja julkaistaan MTV Katsomossa. Julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat