Vappu Taipale lähetyksessä: Raha ei kelpaa, kun se tulee nolosta vanhuuden suosta!

Pitkän uran lääketieteessä ja politiikassa tehnyt Vappu Taipale kritisoi Studio55.fi-lähetyksessä yleisiä asenteita iäkkäitä ihmisiä kohtaan.

Vappu Taipale totesi ohjelmassa, että vanhat ihmiset eivät kiinnosta markkinoita.

– Olen ollut 25 vuotta mukana ikäihmisten teknologian suunnittelussa. Sen aikana kännykät ja muut ovat kehittyneet, mutta vanhuksille ei ole tarjolla sitä, mikä olisi helppoa ja yksinkertaista, Vappu Taipale pahoitteli Studio55.fi-lähetyksessä.

Taipale kertoi olleensa puheenjohtajana EU:n ikääntymisteknologiaryhmässä, jossa oli mukana suuria eurooppalaisia yrityksiä.

– He sanoivat, etteivät halua olla missään tekemisissä vanhuuden kanssa. Olen omin silmin nähnyt ja omin korvin kuullut sen, Taipale ihmetteli.

– Raha ei kelpaa, koska se tulee jotenkin väärästä kohtaa. Sieltä nolosta vanhuuden suosta.

Vanhuus on kaunista!

Taipale painotti, että vanhuksiin kuuluu laaja joukko innostuneita vanhoja miehiä ja naisia, jotka toimivat ja ovat aktiivisesti innostuneita elämästä. He harrastavat lähes kaikkea, ainoastaan seinäkiipeilevää ja lumilautailua harrastavaa vanhusta Taipale ei vielä osannut nimetä.

Taipaleen painotti, että vanhukset huomioiville palveluille olisi kysyntää.

– Olisi hienoa, jos olisi paikkoja, joihin voisi itse mennä tekemään asioita. Yleisiä kaupunkien olohuoneita on erittäin vähän. Me tulemme olemaan vaativia kaikkien palveluiden ja muiden suhteen, joita me ostamme.

– Minä haluan sanoa, että vanha on kaunis sana ja on ihanaa olla vanha nainen, Vappu Taipale kiteytti.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelmasta, mitä muuta Vappu Taipale kertoi lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja