Vapaaottelijat nostivat toppinsa ylös – vilauttivat katsojille vielä uudestaankin

Vapaaottelukehään hypänneet OnlyFans-mallit Inked Dory ja Karina Pedro eivät jättäneet katsojille niin sanotusti arvailun varaa esiteltyään sulojaan ottelun alla.

OnlyFans-kaksikko Inked Dory ja Karina Pedro osallistui hiljattain Clash of the Stars -organisaation vapaaottelutapahtumaan Tshekin Prahassa. He toimivat parina ottelussa vaikuttaja, laulaja ja näyttelijä Kristal Shineä sekä malli Denisa Ryndovaa vastaan.

Dory ja laulajana sekä laulunkirjoittajanakin toimiva Pedro päättivät maustaa protokollaa näyttämällä katsojille enemmän kuin vapaaottelutapahtumissa on tavattu nähdä.

Kaksikko nosti toppinsa ylös jo ottelua edeltäneessä punnituksessa, ja he näyttivät uudelleen synkronoidusti rintojaan kehässä juuri ennen ottelun alkamista. Saksalaislehti Bild on julkaissut kyseisestä vilauttelusta videon sivuillaan.

Ottelu päättyi pistetuomiolla Doryn ja Pedron voittoon. Dory kirjoitti tunnelmistaan ottelun jälkeen Instagramissa.

– Aioin kirjoittaa sydäntäsärkevän tekstin, mutta sanon vain kiitokseni valmentajille ja kaikille, jotka tulivat kannustamaan minua. Annoin kaikkeni. Ja vaikka tiedän epäoikeudenmukaisesti, että olisin voinut tehdä monia asioita toisin tai paremmin, olen uskomattoman ylpeä itsestäni ja Karina Pedrosta. Ja minun on myönnettävä, että vastustajamme olivat erinomaisia, Dory sanaili.

Lue myös:

    Uusimmat