Vantaalainen Taru odotti bussia pysäkillä, kun takaa tallusteli kettu – suussaan painava saalis

Vantaalainen Taru odotti bussia pysäkillä, kun takaa tallusteli kettu – kannossa oli painava saalis 0:34
Katso videolta Tarun ja ketun kohtaaminen.

Vantaalainen Taru Luosujärvi pääsi seuraamaan mielenkiintoista luonnonnäytelmää uudenvuoden ensimmäisenä päivänä mennessään töihin aikaiseen aamuvuoroon.

Taru Luosujärvi työskentelee sairaalan järjestyksenvalvojana ja työvuorot alkavat usein niin aikaisin, että ulkona ei ole vielä paljon liikettä – lukuun ottamatta ehkä luontokappaleiden touhuja.

Eilisaamuna Luosujärvi odotti linja-autoa pysäkillä Kartanokoskella Veromäen koulun vieressä noin kello 5.30. Väkeä oli liikkeellä tavallistakin vähemmän, koska oli uudenvuoden juhlien jälkeinen aamu.

– Ei ollut näköpiirissä ristinsielua. Katselin ympärilleni, ja yhtäkkiä ohi kävelee kettu. Se porskuttaa menemään lungisti melkein itsensä kokoinen saalis suussa. Heti kamera esille tietysti, eikä muuta kuin kuvaamaan, Luosujärvi kertoo ja naurahtaa.

– Se oli päivän piristys!

Luosujärvi pelkää nähneensä ketun suussa olleen elottoman rusakon juuri hetkeä aiemmin hyvissä sielun ja ruumiin voimissa. 

– Se olikin hassu yhteensattuma. Minulla on pari koiraa ja käytin niitä pihalla juuri 15 minuuttia aiemmin ja törmäsimme silloin rusakkoon. Toivon todella, että se ei ollut sama rusakko, joka päätyi ketun suuhun.

Lue myös:

    Uusimmat