Vankilaa pakoileva ex-jengipomo Janne "Nacci" Tranberg illan Rikospaikassa: "Kymmenessä vuodessahan nuo rikokset vanhenevat, siellä on tavoite"

Poliisi etsii kuumeisesti Janne"Nacci"Tranbergia, mies vain päivittää kuulumisiaan sosiaaliseen mediaan – MTV Uutiset tavoitti Suomen etsityimmän rikollisen 6:14

Moottoripyöräjengi Cannonballin entinen jäsen ja johtohahmo Janne "Nacci" Tranberg aikoo kertomansa mukaan jatkaa pakomatkaansa tarvittaessa niin pitkään, kunnes häneen kohdistuvat rikosepäilyt ja lainvoimainen vankeustuomio vanhenevat.

Tranberg antoi piilopaikastaan haastattelun MTV:n Rikospaikka-ohjelmalle.

– Jos syyttäjälaitoksen kanta on se, että minulle haetaan jutuista kuutta vuotta, jonkin aikaa voi joutua odottamaan, että sinnepäin olisin tulossa.

– Kahden vuoden aikana minua ei ole löydetty. Kymmenessä vuodessahan nuo (rikokset) vanhenevat. Siellä on tavoite, Tranberg sanoo ohjelmassa.

Tranbergia odottaa Suomessa vajaan kahden vuoden vankeustuomio talousrikoksista ja raskaat syytteet laajassa arvonlisäveropetosjutussa, jossa hän on poliisin ja syyttäjän mukaan toiminut alullepanijana ja päätekijänä.

Tranbergin koko haastattelu illan Rikospaikassa kello 22.35. 

Lue myös:

    Uusimmat