Vanessa Bryantin koskettava vierailu Kobe ja Gianna Bryantin muraalien luona – taideteokset ympäröivät uusia koripallokenttiä

Lähde: Kobe Bryant kuollut helikopterionnettomuudessa 0:45
Katso videolta, miltä Kobe ja Gianna Bryantin turmapaikalla näytti.

Philadelphian koripallokenttien on tarkoitus olla kaikille turvallisia ja tasa-arvoisia paikkoja pelata.

Vanessa Bryant muisteli edesmennyttä miestään koripalloilija Kobe Bryantia ja tytärtään Gianna Bryantia vierailemalla Philadelphiassa rakkaistaan tehtyjen muraalien luona 15. kesäkuuta. Kobe ja Gianna menehtyivät samassa helikopterionnettomuudessa 26. tammikuuta 2020. Kopteri osui vuorenseinämään, kun lentäjä yritti päästä pois tiheästä sumusta.

Muraalit ympäröivät 2 koripallokenttää, jotka avattiin 15. kesäkuuta Koben ja Giannan muiston kunniaksi. Vanessa on lisännyt useammankin kuvan taideteoksista Instagram-tilillensä.

Voit katsoa kuvan yhdestä muraalista tästä. 

– Valitsin tämän paikan, jotta tämän yhteisön nuorilla ihmisillä olisi turvalliset ja tasa-arvoiset mahdollisuudet pelata, mikä oli tärkeää Kobelle ja Giannalle. Olemme kiitollisia Philadelphian kaupungille, Mural Artsin yhteisölle, että he toivottivat tämän projektin tervetulleeksi ja auttoivat sen tekemisessä todeksi, Vanessa kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Muraalit sijaisevat Tustinin pelialueella, Philadelphiassa, jossa on koripallokenttiä, pallokenttä, uima-allas ja spraymaalausalue. Upeiden muraalien takana on taiteilija Ernel Martinez, joka on syntynyt Belizessä, mutta kasvoi Los Angelesissa ja Detroitissa.

Alta voit katsoa esimerkin Martinezin taideteoksista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Philadelphia on Koben kotikaupunki, ja Tustinin koripallokentiltä hänen rakkautensa koripalloon aikoinaan alkoi.

Lue myös:

    Uusimmat