Mainos

Valvontanauhat paljastavat: Syytetty shoppaili ennen surmaa

Satakunnan käräjäoikeudessa käytiin tänään läpi syytetyn toimintaa lenkkeilijätytön surmapäivänä.

Uhrin omaisten asianajaja Veronica Daleniuksen mukaan syytetyn 25-vuotiaan miehen käytös ei osoittanut surmapäivänä viitteitä puolustuksen väitteestä miehen itsetuhoisuudesta.

Dalenius osoitti muun muassa Prisman videonauhatallenteelta, kuinka syytetty mies asioi Porin Mikkolan Prismassa. Videolla mies kiertelee miesten vaatteiden -osastolla ja hän sovitti vaatteita. Hän osti kaupasta itselleen uudet farkut.

- Haluan tuoda esille sen, että mikäli on itsetuhoinen ja ostanut välineet itsemurhaa varten, ei liene normaalia, että on valinnut uudet vaatteet ja toimii tällä tavalla, Dalenius toteaa.

Videotallenteilta näkyy myös, kuinka mies käy kahteen otteeseen pikaruokaravintolassa.

- Puolustus on esittänyt syytetyn masennuksen ja syömättömyyden, näiden nauhojen perusteella näyttää kuitenkin siltä, että vastaajalla olisi säännölliset ruoka-ajat, omaisten asianajaja sanoo.

Syytetyn puolustuksen mukaan pikaruokaravintolassa ruokailusta ei voi vetää johtopäätöksiä siihen, oliko syytetty masentunut.

- Hän ei myöskään vaikuta videolla vihaiselta tai siltä, että olisi menossa tappamaan, puolustuksen asianajaja Rauli Virtanen sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.