Valtteri Bottas teki paljastuksen rallidebyytin jälkeen – kiitteli ikonista hahmoa

Bottas kaasutteli viidenneksi Tunturirallissa 0:42
Videolla juttua Tunturirallista.

F1-kuski Valtteri Bottas onnistui ajamaan maaliin Tunturirallissa, ollen hienosti viides. Rovaniemellä ajettu Arctic Lapland Rally päättyi Emil Lindholmin voittoon.

Lindholm hallitsi rallia alusta loppuun. Toiseksi ajanut Teemu Asunmaa jäi hänestä 49,2 sekuntia. Kolmas oli Juha Salo (+59,6).

– En odottanut, että näin hyvin menisi. Olihan tämä kohtalaisen kovan työn takana, Lindholm tuumasi maalissa AKK:n mukaan.

Rallidebyyttinsä tehnyt Bottas oli samaan tapaan todella tyytyväinen.

– Tosi hieno kokemus kaiken kaikkiaan. Yksi tavoite oli päästä maaliin ja se täyttyi. Opittiin matkalla paljon ja vauhti kasvoi koko ajan. Kaikki meni suunnitelmien mukaan. Lähettiin suhteellisen rauhassa ja kiristettiin sitten vauhtia aina, kun siltä tuntui. Pystyttiin välttämään isoimmat virheet, vaikka vähän olikin tilanteita. Hyvä fiilis jäi, ja kiva oli saada se yksi pätkävoittokin siihen, Bottas sanoi.

Bottas ylisti uuden kokemuksen jälkeen ikonista hahmoa, kartturilegendaa Timo Rautiaista, joka on tuttu muun muassa Marcus Grönholmin viereltä. F1-sarjassa Mercedeksellä ajava Bottas teki myös paljastuksen debyyttinsä jälkeen.

– Opin Timolta todella paljon. Olen todella tyytyväinen meidän yhteistyöhön ja tähän projektiin. Viimeistään ensi vuonna ajamme seuraavan rallin täällä, Bottas kertoi Rovaniemellä.

Lue myös:

    Uusimmat