Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton yllättävän eri linjoilla uudistuksista

Mercedeksen voimayksikön uudistukset näyttivät tuoneen toivottua tulosta Ranskan GP:n aika-ajoissa Lewis Hamiltonin ajettua paalulle ja Valtteri Bottaksen toiseen ruutuun. Yllättävää oli, että Hamilton ja Bottas olivat eri mieltä uudistusten merkityksestä kokonaistilanteen kannalta.

MAINOS

Ranskan GP C Morella –
kisa myös MTV3:lla!


Sunnuntai: Ranskan GP klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 15.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. Ranskan GP poikkeuksellisesti suorana myös MTV3:lla.

C Moren sivulle pääset tästä​​​​​​​

Hamiltonin mukaan taistelu Ferrarin kanssa on todella tasaista.

– Paineita on ja näitte, miten tasaista meidän kaikkien välillä on. On todella hienoa saavuttaa kaksi ensimmäistä sijaa, Hamilton sanoi.

Hamiltonin mukaan kehitysversiot eivät varsinaisesti vaikuta kokonaisasetelmiin, eikä uudistuspaketti tuonut helpotusta.

– Edut uudistuksista ovat tavallisesti pieniä. Olen tyytyväinen tehtyyn työhön (uudistuksiin), mutta se ei ole koko kuva. Koko kauden olemme eturivissä (taistelemassa siitä), joten ei tunnu helpottavalta ollenkaan, Hamilton ilmoitti.

Bottas totesi C Moren haastattelussa, että uudistuspaketilla on selkeästi vaikutusta.

– Kyllä sen tuntee, että siinä on enemmän voimaa. Varsinkin aika-ajoissa ja niillä kisasäädöillä se tuntuu hyvältä, mutta ei se pelkästään moottorista ole, vaan aika paljon tuli muitakin päivityksiä autoon. Auto tuntui tosi hyvältä ja tiimi on tehnyt sen kanssa hyvää työtä, Bottas sanoi.



Lue myös:

    Uusimmat