Valtteri Bottas huhumyllyn keskellä – F1-tallipomolta vihjaileva ulostulo, myöntää yhden vaihtoehdon

F1:ssä alkaa uusi aikakausi – näitä muutoksia on odotettavissa kaudelle 2021 6:27
F1-kulisseissa kuohuu – mitä, miksi, miten, C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen avaa yllä olevalla videolla tuoreimmat käänteet!

F1-kuljettajamarkkinoilla riittää säpinää, varsinkin aiempien ilmoitusten jäljiltä.

Koko sirkus lähti liikkeelle, kun Ferrari ilmoitti, että sen ja Sebastian Vettelin yhteinen taival päättyy kauden 2020 jälkeen.

Ferrari hankki Vettelin korvaajaksi Carlos Sainzin. McLaren taas paikkasi Sainzin lähtöä Daniel Ricciardolla.

Sen sijaan Renault, Ricciardon nykyinen talli, ei ole kertonut, että kenet se aikoo hankkia australialaiskuljettajan seuraajaksi.

Renault-huhuissa esillä ovat olleet muun muassa Ferrarilta lähtevä Sebastian Vettel, F1-sarjaan paluuta hamuava Fernando Alonso ja tällä hetkellä Mercedeksellä ajava Valtteri Bottas.

30-vuotiaan Bottaksen Mercedes-tulevaisuus on ollut kysymysmerkkien kohteena, sillä saksalaistalli ei ole kertonut ensi kauden kuljettajakuvioistaan.

Nyt Renaultin tallipäällikkö Cyril Abiteboul otti kantaa tallin ympärillä velloviin huhuihin. Abiteboul vahvisti samalla yhden kuvion.

– Tässä on useita eri vaihtoehtoja. Alonso on yksi heistä, Abiteboul kertoi RMC Sportille.

Ulostulo ei kuitenkaan tähän jäänyt.

– Tarjolla useita loistavia kuljettajia kaudelle 2021, Abiteboul vihjaili.

Renault ei aio kuitenkaan kiirehtiä päätöksensä kanssa.

– Ferrarin ja McLarenin linja oli outo. He ovat jo tehneet päätöksiä tulevaisuudesta, vaikka kausi ei ole edes alkanut. Emme halua seurata tuota esimerkkiä, Abiteboul totesi. 

Lue myös:

    Uusimmat