Valtteri Bottas avaa lomakautensa räväkästi – ”Ajattelin, että olisi kiva pitää hauskaa"

Tämän viikonlopun Abu Dhabin F1-kisaviikonlopun jälkeen alkava talvitauko käynnistyy Valtteri Bottaksen kohdalla vauhdikkaasti. Mercedes-kuski on jo seuraavana viikonloppuna ajotehtävissä Paul Ricardin radalla Etelä-Ranskassa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden päättävä Abu Dhabin GP suorana 29.11.-1.12.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Abu Dhabin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas osallistuu itsenäisyyspäivän viikonloppuna osittain Ranskan F1-radalla järjestettävään Cote d’Azur-tapahtumaan Citroenin WRC-ralliautolla. Suomalaiskuski testasi autoa viime viikolla samalla radalla.

– Halusin päästä sinuiksi auton kanssa, sillä ajan rallin Citroenin vahvalla WRC-autolla. Kautemme (F1:ssä) päättyy sunnuntai-iltana, joten ajattelin, että olisi kiva pitää hauskaa ja kisata ilman mitään paineita, Bottas kommentoi Autosportin mukaan.

Bottas teki rallidebyyttiinsä Ford Fiestan WRC-autolla viime tammikuussa Rovaniemen Arctic Lapland -rallissa. Myöhemmin kauden aikana hän ajoi rallitestiä Fordin lisäksi myös Toyotan autolla.

– Nautin rallista ja pidän sitä todella hauskana. Kisa ajetaan lisäksi asfaltilla, osittain radalla, joten se voi sopia minulle aika hyvin, Bottas arvioi.

– Pidän sitä aika matalan riskin rallina turvallisuuden kannalta. Se vaikuttaa mukavalta tapahtumalta. Se on hauska ja hyvä tapa aloittaa lomat.

Lue myös:

    Uusimmat