Valtteri Bottas asetti takarajan Mercedes-uutiselle: "Olen saanut sopimuksia niin myöhään, että se on alkanut olla jo häiriöksi"

Valtteri Bottas haluaa tietää viimeistään elokuun kesätauon alkaessa, jatkaako hän uraansa Mercedeksen F1-kuljettajana vai onko edessä uuden tallin etsiminen.

Bottas ajaa parhaillaan viidettä kauttaan Mercedeksellä. Hän on tähän asti tehnyt joka kerta vuoden jatkosopimuksen, ja toisinaan tallipäällikkö Toto Wolffin pohdinta vaihtoehdoista on venynyt aina kesän loppuun saakka.

Wolff kertoi aiemmin keväällä C Moren haastattelussa, että tänä vuonna Mercedeksellä on selvyys ensi kauden kuljettajista ”kesän loppuun mennessä”.

Bottas haluaa kuitenkin tietää omasta kohtalostaan mielellään aikaisemmin.

– Elokuun tauko taitaa olla normaalisti takaraja, Bottas kommentoi F1i.comin mukaan.

– Aina parempi, mitä aikaisemmin. Olen saanut sopimuksia aikaisin ja sopimuksia niin myöhään, että se on alkanut olla jo häiriöksi, Bottas muotoili.

Bottaksella on kauden voittosarake vielä toistaiseksi avaamatta. Ennen kesätaukoa on vielä iso nippu kisoja, joiden aikana esitetyt otteet ratkaisevat sen, onko suomalaisella vielä edellytyksiä jatkaa Mersun miehenä.

– En ole vielä oikeastaan ajatellutkaan sitä. Ja se on rehellinen vastaus, Bottas vakuutti.

– Haluan vain voittaa kisan. Se on ainoana mielessä tässä kohtaa

Lue myös:

    Uusimmat